Publicitat
Publicitat

Primera petició de dimissió de la legislatura: C's demana el cap de Gómez per l'assessor de 20 anys

Ciutadans assenyala que ni tan sols es pot qualificar Jordan Thomas d'expert a Twitter per tenir "una ràtio Followers/Following bastant modesta en el seu perfil"

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Xavier Pericay, ha qualificat de “vergonyós espectacle” el nomenament de l'assessor de 20 anys a la Consellería de Salut. Per això, la formació ha exigit la revocació del nomenament de Jordan Thomas o la dimissió de la consellera Patricia Gómez.

“Ja vàrem haver d'assistir a l'elecció de la parella de la consellera com a director de l'Ib-Salut, i ara coneixem que han nomenat assessor Jordan Thomas, un al·lot de 20 anys sense experiència ni formació i amb un sou desorbitat”, ha comentat Pericay". El líder de Ciutadans ha assenyalat que "els únics mèrits de Thomas semblen ser haver anat de número 3 a la llista del PSOE de Santanyí, encapçalada per la parella de l'actual consellera. Una llista que, a més, va tenir un escàs suport per per part dels seus veïnats".

"No es contracten més especialistes ni es realitzen proves diagnòstiques per falta de mitjans econòmics, i resulta que una persona de 20 anys sense formació ni coneixements en Sanitat, i amb el mèrit principal de ser 'molt actiu en xarxes socials', cobrarà més de 46.000 euros bruts l'any. És inadmissible”, ha rematat Pericay.

Ciutadans diu, per altra banda, que es dóna la circumstància que "Jordan Thomas disposa, ara com ara, d'una ràtio Followers / Following bastant modesta en el seu perfil personal de Twitter, que ha tancat, a més, al públic d'ençà que va esclatar l'escàndol". "Qualificar-ho de 'expert' o d' influencer en xarxes és una mica irrisori. Basant-se en aquests paràmetres, mig Twitter estaria conformat per experts en la citada xarxa social", critiquen des de la formació.