Presentat el IV Challenge Escolar de Ciclisme

El passeig Marítim de Palma s’omplirà diumenge 28 de joves ciclistes que compartiran les instal·lacions d’una etapa professional

Avui s'ha presentat a la Misericòrdia de Palma el IV Challenge Escolar de Ciclisme, que es farà el darrer diumenge d'aquest mes. A l'acte hi han assistit Francesc Miralles, vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports; Margalida Portells, directora insular d'Esports; Fernando Gilet, president de la Federació Balear de Ciclisme i Manuel Hernández, director general d'Unisport Consulting.

Pere quart any consecutiu, els joves ciclistes d'entre 6 i 16 anys compartiran l'asfalt amb els grans ciclistes del panorama internacional a la línia de meta del Trofeu Platja de Palma del Challenge Mallorca. D'aquesta manera, el president de la Federació Balear de Ciclisme, Fernando Gilet ha assegurat que aquesta prova era el somni dels més joves. Per la seva banda, el vicepresident Francesc Miralles ha volgut deixar clar que amb aquesta iniciativa podien reconèixer públicament l'esforç dels joves esportistes i fer visible l'esport en edat escolar. 

Amb un recorregut de 1,8 km, el sus de sortida es donarà a les 11.10 h amb la participació de la categoria cadet, que haurà de cobrir un total d'11 voltes (19,8 km). A les 11.50 h sortiran els infantils per cobrir una distància de 7 voltes (12,6 km). A les 12.15 h del migdia serà el torn dels alevins, que faran 4 voltes (7,2 km) i, finalment, a les 12.40 h participaran els més petits, amb una sols volta al circuit, 1,8 km. 

 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF