Posen en marxa una plataforma gratuïta per ajudar a trobar allotjament a les infermeres que venen a cobrir l'estiu

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears acollirà al web ofertes d'habitacions o habitatges

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears està posant en marxa un servei gratuït per ajudar a trobar allotjament a les infermeres que es desplacin a les Balears per treballar-hi a l'estiu. Seguint el model del clàssic “taulell d'anuncis” col·legial, el COIBA aprofitarà la plataforma web per publicitar l'oferta d'habitacions, apartaments o habitatges d'infermeres col·legiades que desitgin llogar-les a altres infermeres que vinguin de fora i necessitin allotjament.

El sistema, explica el COIBA en un comunicat, és senzill. Qualsevol infermera o infermer col·legiat al COIBA pot, a través del Portal del Col·legiat (amb un usuari i contrasenya), enviar la informació bàsica del seu anunci al COIBA, que comprovarà l'aparició de les dades mínimes i imprescindibles i posteriorment el publicarà en obert a l'apartat de “Serveis col·legials/Taulell d'anuncis".

El problema de l'encariment dels preus del lloguer a Balears és conegut per tothom i perjudica molt seriosament els professionals sanitaris que a l'estiu es desplacen a les nostres illes per cobrir les vacances dels treballadors en plantilla”, ha explicat Rosa María Hernández Serra, presidenta del COIBA. La idea no és ser intermediaris, sinó crear una plataforma en la qual es pugui trobar l'oferta d'habitacions o apartaments disponibles d'infermeres d'aquí i la demanda dels professionals que vinguin de fora de manera temporal”, hi ha afegit.

El COIBA també posa a disposició un model de contracte que poden utilitzar, encara que en cap moment, asseguren en el comunicat, no farà d'intermediari entre arrendatari i arrendador, ni cobrarà cap comissió ni es farà responsable de les condicions del contracte que finalment acordin els particulars.EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF