Pollença també declara la senyera símbol local

El batle (PP) justificà la seva abstenció manifestant que "no és competència municipal discutir aquestes qüestions"

El ple de l'Ajuntament de Pollença aprovà anit la moció que declara la senyera de les quatres barres, el llaç quadribarrat i l'estendard del rei En Jaume símbols oficials d'interès local. Els vots a favor de l'oposició més els dels regidors d'El Pi que formen govern amb el PP i l'abstenció de tres regidors populars -entre els quals, el batle, Bartomeu Cifre Ochogavía-, i la del regidor d'Unió Mollera Pollencina, permeteren tirar endavant el text presentat de manera conjunta pels partits de l'oposició. Només un regidor del PP, David Alonso, hi votà en contra. Va defensar la moció Bartomeu Cifre, del PSM.

El batle (PP) justificà la seva abstenció manifestant que "no és competència municipal discutir aquestes qüestions". A més, recordà que el 2012 ja s'havia aprovat una moció sobre els llaços en virtut de la qual ja es penjà la setmana passada el llaç a l'edifici municipal de Can Llobera.

Assemblea de Batles

Així mateix, Cifre defensà que s'hagués abstingut en la moció contra la Llei de símbols votada a l'Assemblea de Batles de dimecres amb l'argument que volia "esperar que el ple s'hi pronunciàs".

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF