Publicitat
Publicitat

La Policia escriu en alemany al twitter que Mallorca és "meravellosa", per contestar el reportatge del Bild

El periòdic sensacionalista alemany va publicar un article en el que qualificava l'Illa com una destinació "fosca"

"#Mallorca ist immer noch so wurderbar wie immer" Mallorca segueix tan meravellosa com sempre. Així, en alemany, va escriure ahir al twitter la  Policia Nacional per contestar el reportatge elaborat pel diari sensacionalista Bild. La Policia,  amb més de mig milió de seguidors a Twitter, ha utilitzat aquesta xarxa social per , sense citar-les, rebatre les crítiques del diari alemany al turisme a Mallorca : " creieu-nos : aquest estiu # Mallorca segueix sent tan meravellosa com sempre " .

Aquest diari va publicar fa uns dies un reportatge en el qual considerava l'illa una destinació "fosc " per al turisme i parlava de " estafadors , carteristes i prostitutes " en les seves platges . Ara , la Policia Nacional ha publicat entrades a Twitter en alemany , anglès i espanyol , en què anima els turistes a seguir visitant l'illa i explica que 3.600 agents vetllaran per unes vacances segures .

" Wir Warten auf sie ! , ¡ We are waiting you ! , Us esperem ! " , Anima la policia espanyola en el seu compte oficial .
El reportatge de Bild ha suscitat polèmica a Balears i ahir mateix el president de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ( FEHM ) , Aurelio Vázquez , va desmentir categòricament al diari alemany i va insistir que l'illa segueix sent una destinació turística de qualitat

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF