Publicitat
Publicitat

Pocs niguls i ambient primaveral

Tot i l'arribada d'algunes bandes de niguls prims, el sol predominarà durant els primers dies de Setmana Santa. Risc de ruixats aïllats en punts de muntanya a l'horabaixa

L'Agència Estatal de Meteorologia preveu per avui dilluns a les Balears cel poc ennigulat amb intervals de niguls alts i niguls d'evolució diürna a Mallorca.

Les temperatures es mantindran sense canvis o en lleuger ascens i el vent bufarà fluix variable amb brises costaneres

Encetam el dilluns amb intervals de niguls també a les comarques de Girona que s'aniran desfent durant el matí. En general avui serà un dia amb molt de sol i només algunes bandes de niguls prims que enterboliran el cel a estones, sobretot a l'horabaixa. Al capvespre creixeran ennigulades al Pirineu i en alguns sectors de la Catalunya Central, però com ahir, si s'arriba a produir alguna tempesta, serà molt local i afectarà ben pocs municipis.

Al migdia la sensació de primavera serà clara, les màximes superaran àmpliament els 20 graus en general i a diverses comarques interiors i prelitorals s'arribarà als 25. Els dies vinents les temperatures pujaran una mica més però no hi haurà canvis bruscos.

Tant demà com dimecres el temps es mantindrà molt estable. Aquest dimarts al matí hi haurà més bandes de niguls prims, sobretot a les Terres de l'Ebre i al País Valencià, però en general farà sol i les nigulades de l'horabaixa en sectors de muntanya gairebé no deixaran ruixats enlloc. Els mapes del temps continuen apuntant cap a un temps més variable i amb més tempestes de capvespre amb vista a la segona part de la setmana, sobretot dissabte i diumenge. 

Les temperatures recularan durant els dies festius de Setmana Santa, però no hi haurà canvis de més de 5 graus o de 10, com s'entreveia als mapes del temps en un inici. El canvi a la baixa seria d'entre 2 i 4 graus, i només es notaria clarament a partir de diumenge.

A http://arabalears.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi. També podeu consultar el temps de Setmana Santa dia a dia.

Etiquetes