Picornell trasllada a Menorca els projectes parlamentaris

El president de la cambra autonòmica aprofita el seu primer viatge institucional per explicar la situació de les diferents lleis en tràmit

El president del Parlament balear, Baltasar Picornell, ha visitat avui Menorca en la primera sortida que realitza d’ençà que assumí el càrrec el 14 de febrer. Es tracta d’una primera presa de contacte amb l’equip de govern del Consell Insular, que l’ha rebut amb els braços oberts.

A la trobada amb Picornell han assistit la presidenta de la màxima institució menorquina, Maite Salord; consellers del seu equip de govern i alguns diputats autonòmics. Precisament, Salord ha fet una valoració positiva de la reunió.

La presidenta destaca “la importància d’establir contactes entre illes i la necessitat de conèixer en persona la realitat de les illes. La visita del president ens permet posar en comú diferents temes i fer feina de manera coordinada”.

Per la seva banda, Baltasar Picornell ha explicat que “ la meva visita a Menorca té la intenció d’acostar el Parlament a l’illa. Hem informat sobre lleis que s’estan tramitant, com la del lloguer turístic, la de l'habitatge o la del sòl. Ara bé, també d’altres de més importants per recuperar drets, com la d’igualtat o la de fosses”.

Picornell ha aprofitat el viatge per visitar la seu d’Asinpros, la Fundació de Discapacitats de Menorca, i reunir-se amb membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’associació Benvinguts Refugiats i l’Obra Social de Menorca.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF