Publicitat
Publicitat

El Pi proposa crear una mancomunitat Palma-Llucmajor per solucionar els problemes de l'Arenal

El portaveu de la formació a Palma, Toni Fuster, ha justificat la sol·licitud argumentat que la platja pertany als dos municipis i que ambdós se n'han de fer responsables

El Pi de Palma ha proposat aquest dimarts la creació d'una mancomunitat entre els municipis de Llucmajor i Palma per tal de solucionar els problemes de la Platja de Palma.

El portaveu de la formació a Ciutat, Toni Fuster, ha justificat en un comunicat aquesta sol·licitud argumentant que l'Arenal pertany a dos municipis i que tots dos se n'han de fer responsables.

La formació també ha instat a la posada en marxa d'un pla de xoc i una ordenança cívica específica que pugui adaptar-se a altres zones turístiques.

A més, El Pi ha demanat la creació d'una unitat de policia específica a la Platja de Palma, integrada per agents de la ciutat i de Llucmajor, per "vigilar els problemes de renou i de brutor".

Així mateix, la formació proposa recuperar l'alberg de la Platja de Palma o obrir un corredor verd entre la Porciúncula i les Fontanelles.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF