300 persones en la presentació de la candidatura d'El Pi per Alcúdia a les Cases de Can Ramis

Segons el candidat a la batlia, Antoni Mir, es tracta d’un equip “amb vocació de servei públic, que cercarà solucions i no discussions”

 

Prop de 300 persones ompliren anit les Cases de Can Ramis per assistir a la presentació de la llista electoral d'El Pi a Alcúdia. Segons el candidat a la batlia, Antoni Mir, es tracta d’un equip “amb vocació de servei públic, que cercarà solucions i no discussions”.

“Amb tota la gent que fa feina per El Pi a Alcúdia, podríem haver fet dues o tres llistes! És un honor encapçalar un equip tan cohesionat i amb tanta il·lusió i empenta”. Aquestes foren les primeres paraules d’Antoni Mir en el seu discurs durant la presentació de la candidatura de Proposta per les Illes a l’Ajuntament alcudienc.

Mir destacà la bona sintonia de la llista electoral que ell mateix lidera com a candidat a la batlia: “Som un grup que representa la realitat del nostre municipi, integrat per petits empresaris, assalariats, hostalers, autònoms... homes i dones amb vocació de servei públic, perquè això és l’únic que ens mou: estam a disposició del poble”. Quant a la gestió que es durà a terme a partir del 24 de maig, Antoni Mir es mostrà convençut d’assolir la batlia i assegurà que “governarem per a tothom, per als qui ens han votat i per als qui no. S’haurà acabat la política de donar ordres, nosaltres venim a escoltar, a cercar solucions i no discussions, amb honradesa i valentia”.

El candidat d'El Pi al Parlament, Jaume Font, present a l’acte, destacà que aquest “és un moment clau per al futur de Balears. Cada dia compta, perquè és ara quan hem de decidir si volem o no volem un nou futur per a aquesta terra. Jo dic que sí. Jo vull una sanitat que garanteixi el benestar dels ciutadans; una educació de qualitat per als meus néts i feina per als nostres fills. I tot això passa per un nou govern, nascut a Balears, que defensi els interessos dels illencs sense hipoteques de Madrid”.

Per la seva banda, el vicepresident del partit i integrant de la candidatura d’Alcúdia, Josep Melià, reclamà un nou sistema de finançament per a Balears: “Fa 25 anys érem la regió més rica d’Espanya. Ara som a la setena posició. Què ens ha passat? Bàsicament, que no hem tingut pes polític per reclamar allò que ens pertoca. No pot ser que els nostres hospitals públics, com el d’Inca, estiguin saturats quan som els que més pagam. Mereixem ser els primers i aquesta serà la nostra lluita”.

 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF