Pericay: "De vegades penses si té sentit tornar a demanar una vegada més la dimissió de Barceló"

El portaveu de Ciutadans demana que el vicepresident deixi de representar el Govern si no dimiteix

Ciutadans ha qualificat de "poc presentable" el viatge del vicepresident del Govern Biel Barceló a Punta Cana, perquè "no l'ha pagat de la seva butxaca". Segons el portaveu de la formació al Parlament, Xavier Pericay, "plou damunt banyat" i "de vegades penses si té sentit tornar a demanar una vegada més la dimissió del vicepresident". Diu que ja no saben "què ha de passar perquè dimiteixi realment". 

Tanmateix, la formació taronja en torna a demanar la dimissió. Apunten que no tan sols posa "en risc" el Govern i el seu partit sinó també "la imatge institucional". És per això que han posat èmfasi en el fet que Biel Barceló hauria de deixar de representar el Govern "i els ciutadans d'aquesta comunitat per delegació de la presidenta". "No podem tenir la imatge d'una persona que acredita casos de corrupció", ha assenyalat Pericay. 

El portaveu de Ciutadans dubta que la presidenta del Govern Francina Armengol "tingui capacitat" de destituir Biel Barceló però ha insistit que en demanaria la dimissió o la destitució i, en cas que no passés res d'això, "que deixàs de representar la comunitat". 

EDICIÓ PAPER 21/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF