Publicitat
Publicitat

La regidora Pepi González dimiteix com a secretària general del PSIB de Lloseta

Admet la tensió generada amb les primàries del partit, però diu que el cansament ve de molts anys de feina municipal

La regidora del PSIB-PSOE i secretària general del partit a Lloseta, Pepi González, ha dimitit avui dels seus càrrecs dins l'agrupació local per esgotament i per fer "una passa a un costat", segons les seves pròpies paraules. González, que quedarà com a regidora i militant de base, al·lega, sobretot, motius personals, però admet que les primàries del partit han estat el darrer episodi que l'ha empès a prendre la decisió.

La regidora de Lloseta va fer una aposta molt forta per la candidatura de l'exbatlessa de Palma Aina Calvo, que va perdre les eleccions internes, i amb una gran diferència de vots a Lloseta. "Les primàries també han deslegitimat la meva aposta davant el poble", admet la regidora socialista, que afegeix: "Ara no tenc forces per afrontar unes europees". "Cal saber llegir els resultats", ha sentenciat en declaracions a l'ARA Balears.

La ja exsecretària general del PSIB-PSOE a Lloseta parla de la tensió que van generar les primàries al poble, però insisteix que els motius van molt més enllà i que tenen a veure amb el cansament de tants anys de feina. A més, recorda que continuarà en el dia a dia del partit, que creu "profundament" en la democràcia interna i que no té "cap problema" amb el batle actual, Bernat Coll, que apostà per la candidata guanyadora, Francina Armengol.


 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF