Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Pedro se'n va al Chelsea de Mourinho

L'actualitat, en una selecció de piulades

Àngel Aguiló Palou (‏@AngelAguiloP): "Pedro al Chelsea? Mou encerta plenament. Un 'tio' que sap jugar, sap ser suplent i que sol ser decisiu. Sempre voldria 'tios' així al meu equip".

Jorge Martín López ‏(@jorgeneo): "El futbol professional és veure Cesc i Pedro entrenant sota les ordres de Mou. Les històries d'amor, per als llibres de Nicholas Sparks".

Andres Agulla ‏(@aagulla_espn): "I Luis Enrique farà una volta a veure el banc de suplents i no trobarà solucions... I que ningú es lesioni fins gener! Pedro al Chelsea".

JosepCat (@JosepCatt): "Ni diuen ni diran mai Cesc, però ja diuen i escriuen correctament Kovačić #EnsEstimen #Federalisme".

Bartomeu Noguera (@tnoguerav): "La Marató de TV3 hauria de ser per a les escoles de l'Opus. I una part de l'ecotaxa, també. Així podran pagar la campanya publicitària que fan".

Antoni Salvà Salvà (@antoni_salva): "En un estat colonial, una colònia no pot prendre les seves pròpies decisions. Ara anau a Marivent a agrair-ho".

Joan Marí (@joanmari_): "Ànims, federalistes! Ànims, que això està fet!: 'El PP afirma que no té una proposta ferma de reforma constitucional'".

Ernest ‏(@Ribalaiga): "Defensa de què? De qui?".

Ignacio Regulez ‏(@nacho991960): "Alemanya compra Grècia a preu de saldo i sense pegar ni un tir. Benvingut el IV Reich".

Jaume Guiscafrè ‏(@jguiscafre): "Fa 130.000.000 d'anys Espanya ja existia, segons @UHmallorca".

Neus FM ‏(@neusfem): "Algun dia haurem de xerrar de la moda absurda de posar ferratines tapant els senyals de circulació i altres".

Mateu Ramonell ‏(@mateuramonell): "Per aprendre a salar, que no és tan fàcil com sembla".

Bimbolles (‏@Uraa_): "Diuen que avui Carmena ha berenat de torrades amb dues cullerades de melmelada. Dues!!.

Etiquetes