Publicitat
Publicitat

Pedro Sánchez presenta la seva candidatura a Eivissa

El candidat a les primàries socialistes va reunir més de 200 persones a l'auditori de Cas Serres

El candidat a les primàries del PSOE Pedro Sánchez va presentar la seva candidatura ahir dijous a Eivissa, on va reunir més de 200 persones a l'auditori de Cas Serres. "Havia de venir a Eivissa", va destacar Sánchez, qui va assegurar també que "és molt conscient de les reivindicacions de l'illa" i que el fiançament de les Illes "ha de ser revisat". 

A l'acte, hi van assistir la diputada Sofía Hernanz, que també és una de les promotores de la plataforma Eivissa amb Pedro; el president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, i la vicepresidenta Marta Díaz, així com el batle de Sant Josep, Josep Marí Ribas. També hi van anar el batle de Vila, Rafa Ruiz, i la consellera Pilar Costa, que ja van anunciar el seu suport a la candidatura de Patxi López

Pedro Sánchez va assegurar durant el míting que la causa de l'enfonsament dels socialistes va ser l'abstenció, però que "la il·lusió de la militància" els tornarà a "situar on ens mereixem, competint per ser la primera força política d'aquest país". 

"A aquells que parlen del PSOE de sempre, del PSOE de tota la vida, els dic que en els nostres 140 anys d'història mai no ens hem abstingut; aquest partit mai no s'ha abstingut davant de la precarietat, la corrupció i la desigualtat", va criticar Sánchez en referència a les altres candidatures de les primàries socialistes. 

També va destacar que la seva candidatura és la de la militància perquè és ell qui defensa el seu dret a "triar i llevar un secretari general". "És igual el debat de si es pot ser secretari general i president de la comunitat –va assenyalar en referència a Susana Díaz–, la militància ho farà incompatible amb el seu vot".