El Parlament insta el Govern a auditar el servei de cuina de Son Espases

La iniciativa és aprovada per unanimitat a proposta de Ciutadans

La diputada de Ciutadans Olga Ballester ha celebrat que la Comissió de Salut aprovàs dimecres per unanimitat una Proposició No de Llei (PNL) en què  s'insta el Govern a solucionar les demandes del personal de cuina de Son Espases. "Els treballadors denuncien des de fa sis anys una  situació insostenible en el servei de cuina a causa d'una càrrega de feina elevada, manca de recursos i mala gestió per part de la concessionària", ha assenyalat.

Per saber-ne més: Son Espases és un polvoríEl Govern haurà d'auditar l'empresa concessionària del servei de cuina per comprovar, detectar i corregir les anomalies en l'adjudicació de funcions al personal, a més d'avaluar la qualitat global del servei tal com estableix el plec de la concessió.

Ciutadans assumeix les denúncies del comitè d'empresa i els treballadors i denuncia "l'estrès laboral, l'augment d'accidents laborals, una pèssima organització del treball, infraestructures en males condicions i manca d'aliments per a les dietes. "Amb aquesta situació, està en joc la professionalitat dels treballadors i, sobretot, el benestar dels pacients, que és el més important, ha assenyalat Ballester, qui  ha retret la "indiferència" de la Gerència de l'hospital cap a les queixes reiterades.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF