Palma s'il·lumina per donar el sus a les festes de Nadal

L'acte de l'encesa de llums ha inclòs l'actuació de Cris Juanico

I, de cop, Palma s'ha il·luminat. Al passeig del Born de Ciutat una gernació esperava el moment, el de l'encesa dels llums que han donat el sus a les festes de Nadal.

El centre ha estat una festa, amb animacions de circ, música i molts d'infants, molts d'ells amb globus de leds de colors, que esperaven ansiosos que els llumetes de Nadal s'encengussin i tot el passeig del Born quedàs il·luminat. Per a enguany el pressupost que Cort s'ha gastat per fer lluir la ciutat durant les festes de Nadal ha estat més elevat i s'ha estès per més barris, malgrat que l'atenció s'ha concentrat al centre, concretament al passeig del Born, a diferència d'altres anys que es feia a la plaça de Cort. Cap de les dues coses, però, no ha fet que al Born no hi cabés ni una unça més per presenciar l'encesa.

Enguany l'obertura dels llums de Nadal ha estat de manera conjunta a càrrec de les entitats Fundación Aldaba i la Fundació Nemo, com també del batle de Palma, Antoni Noguera.

Just després ha estat el torn de l'actuació de Cris Juanico, que ha encetat el concert amb la cançó 'Fum fum fum' de l'espectacle ' Un món de nadales'. L'acte d'encesa també ha inclòs la participació de la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma i de Marta Elka. El músic menorquí ha fet sonar un viatge musical ple de colors i textures a través de nadales populars d'arreu del món arranjades per ser interpretades amb trio de jazz i en català.

EDICIÓ PAPER 20/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF