Les Balears, un dels darrers bastions que li queden a Pedro Sánchez

El portaveu, Francesc Miralles, dóna suport a la convocatòria de primàries i a un congrés federal

Les Illes Balears continuen sent  un dels darrers bastions que li queden a Pedro Sánchez. En un dia en què ha rebut crítiques internes, el secretari general del PSOE ha rebut el suport incondicional del PSIB. "Per poder tenir una veu única i forta en la possible negociació, res millor que consultar la militància i optar al seu suport", ha dit el portaveu de la formació, Francesc Miralles, en referència a la convocatòria de primàries per al mes d'octubre i d'un congrés federal el desembre.

En aquest sentit, el socialista ha recordat el posicionament "coherent" dels socialistes de les Balears, que "des de fa mesos reclamam que es pugui intentar liderar una alternativa de govern de canvi amb diàleg amb totes les formacions polítiques", tal com va passar després de les eleccions autonòmiques en moltes comunitats, entre elles la de les Balears.

El portaveu socialista ha remarcat que els socialistes " som alternativa a un govern del PP", de manera que una abstenció en una hipotètica segona investidura de Rajoy "ens deixaria com a força subalterna". A més, "un 'no' com el nostre no havia estat mai tan justificat ni havia tingut mai tan sentit".

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF