SERVEI PÚBLIC
Balears 05/08/2013

El PSIB exigeix més transport públic

Els socialistes tenen previst presentar mocions a tots els ajuntaments de Mallorca per exigir al Govern que reforci les línies d'autobusos

Ara Balears
1 min

Palma.El PSIB-PSOE va anunciar ahir en un comunicat que té previst presentar mocions a tots els ajuntaments de Mallorca per exigir al Govern que reforci les línies d'autobusos de transport públic que presten servei a les zones turístiques de l'illa.

Segons la nota, aquesta iniciativa es deu als "problemes de falta d'espai en els autobusos d'algunes línies que connecten Palma amb zones turístiques i per les reclamacions dels usuaris". Els socialistes recorden que els muncipis costaners només disposen d'autobusos com a alternativa de transport públic i durant l'estiu aquests indrets augmenten de manera considerable el nombre d'habitants sense que hi hagi un reforç adient, cosa que fa que a vegades els usuaris no puguin ni accedir als autobusos.

En el comunicat, el PSIB també insta el Govern a revisar les condicions de totes les concessions de les diferentes línies de transport públic per carretera i reivindica la seva defensa d'un transport públic de qualitat "que cobreixi les necessitats de la ciutadania, especialment am temps de crisi".

stats