TURISME DE GATERA

El PSIB denuncia les excursions etíliques a l’Arenal

No és la primera vegada que el grup dels socialistes de Palma reivindica més seguretat i neteja a l’Arenal arran de les nombroses “excursions etíliques” que se succeeixen a la zona, una de les més reconegudes per al turisme de gatera. Els veïns fa temps que se’n queixen de manera reiterada i ja n’estan “farts”.

En un comunicat, el grup municipal del PSIB advertí ahir que aquesta mena d’excursions que promouen un turisme d’alcohol no ajuden a recuperar la “minvada imatge” que tenen alguns indrets turístics de Mallorca.

En el seu comunicat, els socialistes de Cort mostraren nombroses pàgines que, a internet, promouen aquestes “excursions” a llocs perfectament identificats de l’Arenal. Són pàgines que promouen que els participants en aquestes “excursions” es traslladin a l’Arenal des d’altres llocs de l’illa.

Pal·liar-ne els efectes

Davant aquesta situació que impera des de fa molts d’anys a l’Arenal, el PSIB demana que s’hi augmenti la seguretat i la neteja a fi de “pal·liar i mitigar els terribles efectes d’aquests excursionistes i els seus excessos”, cosa que suposa “el deteriorament dels serveis i de la qualitat de vida dels veïns”.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF