Publicitat
Publicitat

El PSIB demana millores al servei d'autobusos de Can Pastilla, Coll i Molinar

El grup municipal PSIB-PSOE ha aconseguit avui el compromís de l'equip de govern de Cort per millorar el servei d'autobús que presta l'EMT en aquestes barriades durant els mesos de temporada alta

El PSIB-PSOE ha reclamat millores en el servei d'autobusos que cobreix els barris de Can Pastilla, Coll d'en Rabassa i Molinar amb vista a l'estiu, ja que els seus veïns pateixen "un greu problema amb el transport públic" quan arriba la temporada turística.

El grup municipal PSIB-PSOE ha aconseguit avui el compromís de l'equip de govern de Cort per millorar el servei d'autobús que presta l'EMT en aquestes barriades durant els mesos de temporada alta turística, segons han informat els socialistes.

La proposta, aprovada en la comissió municipal d'Infraestructures, ha estat defensada pel regidor socialista José Hila, que ha posat sobre la taula un problema que es repeteix cada any els mesos d'estiu, coincidint amb la temporada alta turística.

Segons ha explicat Hila, "les persones que viuen als barris de Can Pastilla, el Coll d'en Rabassa i el Molinar tenen un greu problema amb el transport públic, ja que els autobusos circulen plens de turistes i sovint no s'aturen a agafar nous passatgers".

El regidor del PSIB-PSOE ha afegit que "és una situació que s'agreuja en les hores punta i que fa impossible utilitzar el servei de l'EMT per anar a la feina o a l'escola".

Per això, des del grup municipal PSIB-PSOE proposen que alguna de les línies que passen per aquests barris es modifiqui o que passin més sovint per donar resposta a les necessitats dels veïns.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF