El PP denuncia la "falta de transparència" de Cort en el pla de reallotjament de Son Banya

La portaveu conservadora a l'Ajuntament de Palma ha destacat que la poca informació que tenen l'han aconseguida a través dels mitjans de comunicació

La portaveu del grup municipal del PP, Marga Durán, i el regidor Guillermo Sánchez han denunciat aquest dimecres dematí "l'absoluta falta de transparència amb la qual està actuant l'Ajuntament de Palma, en aquest cas en relació amb el pla de reallotjament de Son Banya".

Durán ha lamentat que l'equip de govern hagi anunciat el pla de reallotjament en roda de premsa "sense haver comptat gens amb l'oposició i oferint informació contradictòria que pot portar a equívocs, segons un pla que ni tan sols ha estat aprovat i està encara en fase d'estudi".

L'edil ha assenyalat que "crida l'atenció que Noguera, en la seva primera setmana com a batle, ens parlàs de consens i que a l'hora de la veritat ens assabentem de totes les decisions importants pels mitjans de comunicació".

A més, la portaveu ha explicat que quan van tenir coneixement, a través dels mitjans de comunicació, de la informació relativa al pla de desallotjament de Son Banya, els populars varen sol·licitar una reunió amb la regidora de Serveis Socials.

No obstant això, "encara no ens ha rebut i a dia d'avui no tenim més dades que les que han estat publicades; no disposam del suposat esbós del pla i, òbviament, no hem pogut fer-hi aportacions".

Per tot això, la regidora popular ha anunciat que el seu grup municipal demanarà que es creï una comissió d'estudi del pla de reallotjament de Son Banya, en la qual participi l'oposició, amb l'objectiu que "un tema d'aquesta importància tingui l'acord de tot el Consistori".

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF