Publicitat
Publicitat

El PP donarà suport a una iniciativa del PSIB en contra de futures prospeccions

La portaveu popular al Parlament, Mabel Cabrer, ha defensat avui que la posició del PP balear sempre ha estat "claríssima"

El grup parlamentari del PP donarà suport demà al ple del Parlament a una iniciativa del PSOE que insta que es modifiqui la llei d'hidrocarburs de 1998. L'objectiu és evitar futures prospeccions petrolíferes en espais protegits o especialment turístics, com les Illes Balears.

La portaveu popular al Parlament, Mabel Cabrer, ha defensat avui en roda de premsa que la posició del PP balear sempre ha estat "claríssima": en contra de les prospeccions petrolíferes a la Mediterrània, fins i tot per sobre dels "interessos partidistes", ha dit la mateixa Cabrer.

Per aquest motiu, ha afirmat, el PP de les Illes fa costat a tota manifestació en contra de la intenció de realitzar sondejos sísmics en aigües balears.

Segons ha explicat el diputat del PP Miguel Jerez, "el partit continuarà posant límits i barreres" a totes les iniciatives que pretenguin perjudicar el model de les Illes.

En aquest sentit, ha anunciat que el grup popular votarà a favor de la proposició no de llei socialista que insta el govern central a modificar la llei d'hidrocarburs, si amb això se li compliquen les coses als que pretenen posar en "amenaça i risc" el model balear.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF