El PP exigeix a Armengol la destitució de Barceló

Marga Prohens ha assegurat que el vicepresident "no pot continuar ni un minut més en el càrrec"

"No s'amagui i deixi de posar-se de perfil davant dos casos de presumpta corrupció que afecten de ple el seu govern". Són paraules de la portaveu del PP al Parlament, Marga Prohens, que ha demanat aquest dimecres a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que destitueixi el vicepresident Biel Barceló "demà mateix". 

Segons Prohens, Barceló "no pot continuar ni un minut més en el càrrec" i, si hi continua, "Armengol serà còmplice del que està passant dins MÉS". La portaveu parlamentària del grup popular ha exigit a Armengol "que faci de presidenta" perquè, "si no, haurem de demanar-nos a qui està encobrint i per què ho fa". 

Tot i que ha fet referència a la presumpció d'innocència i que s'ha de respectar, ha afirmat que, atesa "la contundència" de l'informe policial i de la interlocutòria, "la responsabilitat política implica la dimissió de Barceló". Sobre MÉS, Prohens ha assegurat que "per primera vegada en la seva història gestiona tantes àrees de govern i que n'ha tingut prou amb dos anys i mig per tenir la meitat dels seus càrrecs investigats, imputats o davant l'ombra de la sospita de la corrupció".

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF