Societat
Balears 22/08/2013

El PP no descarta canviar la Llei de Turisme per a un consens en turisme residencial

Tot i així, diu que són "futuribles" i que ara el que cal és dialogar

Efe
1 min

PalmaEl grup parlamentari del PP no descarta modificar la Llei general turística després d'intentar arribar a un consens amb les parts afectades per la regulació dels habitatges vacacionals, prevista a la normativa, i que ha generat polèmica en les últimes setmanes.

La portaveu de Turisme del grup parlamentari del PP, Lourdes Bosch, ha explicat avui matí que "si modificar la llei és òptim, idò podria arribar a donar-se". Ara bé, ha matisat que "això és aventurar futuribles". Bosch, així mateix, ha assgurat que "per descomptat que cal fer ara és una reunió amb els consells i ajuntaments afectats de primera mà, escoltar les problemàtiques i possibles solucions i en base al que demà surti es prengués una decisió, però anem per passos".

Bosch s'ha referit a la reunió que demà mantindran el vicepresident i conseller de Presidència, Antoni Gómez, així com el conseller de Turisme, Carlos Delgado, amb els presidents dels consells insulars, Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) i batles dels principals municipis afectats per la situació dels habitatges turístics de vacances després de les darreres reformes normatives.

Per la seva banda, el grup parlamentari socialista ha exigit al Govern i al PP que "reguli, doni la cara i trobi una solució" davant la problemàtica i "alarma" que han creat entre el sector afectat per la regulació del turisme residencial.

stats