El PP d’Eivissa presenta esmenes als pressupostos del Govern per valor de 38 milions d’euros

Des del Partit Popular critiquen que els pressupostos “carreguen d’impostos els ciutadans” i “estrangulen els que més han patit la crisi”

Els diputats eivissencs Miquel Jerez, Sara Ramon i Tània Marí han anunciat les esmenes presentades pel PP d’Eivissa als pressupostos del Govern balear i que assoleixen els 38,7 milions d’euros en inversions. Aquestes propostes “permetrien recuperar les infraestructures pendents en els darrers anys”, tal com ha explicat Jerez. En aquest sentit, el PP ha “prioritzat la necessitat de construir nous centres d’educació, la importància de completar el cicle de l’aigua amb nous dipòsits d’aigua depurada destinada al reg i la creació d’activitats en temporada baixa, a més de la rehabilitació de zones turístiques madures, com Platja d’en Bossa. També s’ha fer una crida a fomentar el turisme de congressos amb l’actualització de la segona fase del Palau de Congressos d’Eivissa.

Quant a Sanitat, el PP proposa la creació de complements de fidelització amb l’objectiu de “ fer atractiva la destinació per als professionals” i aconseguir estabilitat a les plantilles. Segons els populars, ara mateix s’ha produït una “fuita de personal sanitari”.

Per la seva banda, la diputada Tània Marí ha demanat 4 milions d’euros per a la nova depuradora de Portinatx. “L’actual és una infraestructura obsoleta i amb nombroses deficiències”, ha assegurat Marí, qui diu que aquesta “continua sent una prioritat per al municipi de Sant Joan, malgrat haver estat denegada en nombroses ocasions”.

D’altra banda, Sara Ramon ha assegurat que “el pla d’infraestructures educatives no respon a les necessitats reals de l’illa d’Eivissa”. Segons Ramon, ara mateix hi ha una sèrie d’inversions pendents que són “urgents”, entre les quals destaca la del CEIP Cala de Bou, la de l’IES a Vila, la del nou CEIP a Santa Eulària i la posada en marxa de l’escoleta de Can Nebot “anunciada per a enguany”.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF