El PP no vol que el nou conseller de Turisme sigui de MÉS o de Podem

El portaveu conservador, Llorenç Galmés, ha demanat a la presidenta Armengol que no cedeixi a les "pressions" i nomeni un conseller que "estimi" el sector

El Partit Popular no vol veure un nou conseller de Turisme que sigui de MÉS o de Podem. El portaveu dels conservadors, Llorenç Galmés, ha afirmat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, no pot cedir a les "pressions" de les dues formacions per mantenir el càrrec i ha de posar al capdavant d'una de les conselleries més importants del Govern una figura que "estimi el turisme".

"Demanam a Francina Armengol que tanqui tan aviat com sigui possible la crisi al Govern i que no es deixi endur per pressions dels partits per continuar sent la presidenta. El conseller de Turisme ha de ser una persona responsable, capacitada i que estimi el turisme. No pot continuar sent un vice i conseller que pertanyi a MÉS o Podem, ja que han demostrat un rebuig absolut al turisme d'aquesta terra", ha explicat després de la reunió del comitè executiu ordinari de la formació. 

Galmés no s'ha volgut banyar quan ha estat qüestionat sobre si el nou conseller de Turisme hauria de ser una persona del PSIB: "Qui no ha d'ocupar la responsabilitat del turisme és qualcú que pertanyi a MÉS o Podem".

D'altra banda, el portaveu conservador i batle de Santanyí ha destacat que, després del canvi en la direcció del partit, la formació ja ha renovat "més del 95% de les juntes locals de totes les Balears". "Avui podem dir que tenim un partit fort, unit, amb il·lusió i ganes de fer feina per guanyar les eleccions", ha destacat.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF