ARA DIUEN QUE...

El PP confon Palma amb La Palma

Viatjar de Balears a Canàries a l'instant, un Miquel Vidal angoixat i Twitter com a amic dels polítics

El PP confon Palma amb La Palma

Mariano Rajoy visita la capital balear, tot i que el partit no ho té gaire clar

Els periodistes s'han d'acreditar per a l'acte que el president del govern en funcions, Mariano Rajoy, realitzarà aquest dijous a Palma. A la web on s'ha de detallar la informació, però, els periodistes s'han trobat amb una 'sorpresa'. Al títol, s'hi pot llegir 'Acto en La Palma'. Rajoy visita Palma, però el seu partit no ho té tan clar. Viatjar de Balears a Canàries mai no havia estat tan ràpid.

Miquel Vidal, entre l'espasa i la paret

El president del PP balear no sap argumentar per què no va assistir a la reunió del partit

El PP va anunciar que Miquel Vidal no havia assistit per "motius personals" a la reunió per trobar un candidat per a les eleccions generals. Aquest dimarts, Vidal, preguntat pels periodistes, ha esmentat que no va assistir-hi perquè "no toca". Segons Vidal, ell no hi hauria d'assistir. Quan se li ha recordat que el partit va esmentar que la seva absència era deguda a motius personals, Vidal ha intentat rectificar. Una rectificació forçosa per part seva.

Twitter, l'amic dels polítics

Els aspirants a obtenir un escó al Congrés dels Diputats obtenen molta interacció (dels seus)

Que Twitter s'ha convertit en un canal de comunicació de masses és una qüestió irrefutable. Amb poc espai i amb el pecat de la immediatesa a vegades, els polítics es dediquen a piular tot allò que fan i totes les promeses que pretenen. I el nivell d'interacció puja molt. Per què? La resposta és simple: tots els seus companys de partit es dediquen a repiular els missatges que envien els aspirants. Interacció? Sí. Acceptació del públic? Ara per ara, la dels seus.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF