El PP del Migjorn acusa un regidor del PSOE d'amenaçar i coaccionar la parella del seu portaveu

Ramón Verdú assenyala Pere Riudavets i recorda que els únics polítics al municipi que són sospitosos de presumptes irregularitats urbanístiques són tot l'equip del PSOE

La tensió continua al Migjorn tot i la sortida del PSOE de l'equip de govern i l'expulsió del partit del batle, Pere Moll. En aquest cas, però, ha estat el portaveu del Partit Popular qui ha acusat un regidor socialista d'amenaces i coaccions a familiars seus. En concret, el responsable del PP, Ramón Verdú, assegura que "és intolerable el que està succeint al poble amb els regidors del PSOE. No són dignes de representar aquesta formació. El senyor Pere Riudavets Fayas va amenaçar la meva dona en el seu lloc de feina. I tot perquè volem reordenar i l'habitatge d'ell se'n veuria afectat". 

Les dures acusacions del portaveu popular no acaben aquí: "A banda de Pere Riudavets, també hi ha un altre individu que s'encarrega de malmetre pertot, Joan Sánchez. Estan fent molt de mal a títol familiar i personal. Es Migjorn no mereix aquests polítics que tan sols tenen una única ambició, arribar a la batlia". A més a més, Verdú lamenta que "des de la direcció insular del PSOE no siguin capaços de controlar els moviments que fan en aquest poble. Si s'estimen de veritat tots els ciutadans, que facin feina per millorar la qualitat de vida i no posin pals a les rodes a tot". 

Ramón Verdú recorda que "gairebé tots els regidors socialistes al Migjorn tenen expedients oberts de disciplina urbanística. No deixa de ser curiós que ara siguin ells els qui ens acusin de presumptes irregularitats". Finalment, el portaveu del Partit Popular creu que "els insults i la campanya d'assetjament a la qual sotmeten Pere Moll és d'una baixesa destacada. Nosaltres hem estat els primers a criticar el batle i dur-lo als jutjats, però el que li estan fent intoxicant amb familiars és una vergonya". 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF