El PP del Migjorn pacta amb Pere Moll i ataca la nova direcció del PSOE del municipi

Els populars donaran suport a Moll i es comprometen a aprovar els pressupostos a canvi de dur a terme projectes de millora en diferents carrers del poble 

El grup municipal del Partit Popular del Migjorn ha arribat a un acord amb l'exsocialista Pere Moll. Segons el portaveu del PP, Ramón Verdú, és "un pacte necessari per desbloquejar l'activitat relacionada amb el poble i solucionar la crisi oberta pel Partit Socialista". El suport dels populars a Moll serà de manera puntual i amb l'objectiu de recuperar accions concretes per al municipi. En aquest sentit, Verdú explica que "demà vindran els tècnics per redactar un projecte nou que ocasionarà millores en diversos carrers del poble. Moll ha acceptat el 90% de les propostes que li vàrem traslladar i per aquest motiu l'ajudarem a tirar endavant els pressupostos". 

L'acord a dues bandes entre PP i Pere Moll coincideix amb l'anunci efectuat per l'agrupació socialista del Migjorn. Mar Ameller, que renuncià a les àrees de govern per discrepàncies amb Pere Moll, torna a primera línia política després de ser designada secretària general de l'agrupació local, un fet que no agrada al responsable de l'oposició, ja que Verdú reclama al PSOE "que expliqui la veritat. Ameller fa el que vol i no em sembla correcte que deixi tirat l'Ajuntament i ara es presenti com a cap visible dels socialistes. Nosaltres no ho entenem".

Però el moviment a les files dels socialistes del Migjorn no acaba amb la designació de Mar Ameller com a secretària. El retorn d'Elena Baquero, que va dimitir per incompatibilitat amb el càrrec de diputada autonòmica, també ha aixecat polseguera. El portaveu del Partit Popular no es mossega la llengua i expressa els seus dubtes: "Personalment no em sorprèn que torni a primera línia de la política municipal perquè, curiosament, sempre que ha governat el PSOE mai s'ha recepcionat la urbanització de Sant Tomàs. Nosaltres contractarem uns advocats externs per fer-la. Que em diguin que tenen idees renovades quan són els de sempre i pensen com anys enrere... doncs és incomprensible". 

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF