El PP proposa ampliar l'horari d'obertura del Centre de protecció animal de Son Reus

Els populars de Palma, encapçalats per Marga Durán, visiten les instal·lacions i anuncien la iniciativa que portaran al proper ple

Aliens a tot l'enrenou generat per la declaració com a investigat del diputat i regidor Álvaro Gijón en el marc del cas de la màfia de la Policial Local a l'Ajuntament de Palma, el grup municipal del PP a Palma ha anunciat aquest dilluns la proposta que realitzarà en el proper ple.

Els regidors populars, Marga Durán, Javier Bonet i Guillermo Sánchez, han visitat el Centre de protecció animal de Son Reus per presentar una proposta dirigida a millorar el benestar dels animals del centre. Els conservadors proposaran que s'ampliï l'horari d'obertura per tal de millorar "la qualitat de vida dels animals".

En aquest sentit, els edils del PP han explicat que la mesura permetria augmentar el temps de visites i tenir més temps per realitzar tasques d'acompanyament i passeig dels animals. A més, facilitaria la visita dels seus propietaris. 

De tota manera, els populars, conscients de l'absència de llum artificial a la zona reservada per als animals, proposaran que l'ampliació horària s'executi, en un primer moment, en el període de més llum natural, de maig a octubre.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF