La PIMEM anuncia una nova etapa després d'uns anys de "mirar-nos el llombrígol"

Antoni Mas deixa la presidència en mans de Jordi Mora, l'única candidatura que es presenta

Es tanca un cicle a PIMEM i s'inicia una nova etapa marcada per un nou equip directiu. Antoni Mas, el fins ara president, ha anunciat aquest dijous formalment la renúncia al càrrec, que passarà a estar ocupat per Jordi Mora, l'única candidatura que es presenta a l'assemblea general d'avui horabaixa.

Mas ha aprofitat per fer un balanç del seu mandat, uns anys en què "ens hem mirat bastant el llombrígol" perquè "no hi havia cap més remei que posar l'organització al dia". La seva tasca consistit a "sanejar la situació econòmica de PIMEM" i a "intentar recuperar l'activitat associativa", que s'havia perdut "pel context de crisi econòmica brutal".

El fins ara president de la patronal també ha explicat que s'han modificat els estatuts de l'associació per "democratitzar-la" i per fer que "qui pugui elegir i ser elegit siguin els socis i no les juntes directives".

Durant el seu comiat, Mas ha criticat algunes de les modificacions que volen fer-se de la Llei de comerç. A més, ha anunciat que ha registrat una petició en tots els grups parlamentaris per sol·licitar que PIMEM formi part de la comissió interinsular assessora de comerç i perquè el Govern transfereixi les competències de comerç als consells insulars.

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF