SUCCESSOS

Ordenen el tancament de quatre negocis de Punta Balena per risc per a la salut

S'han detectat cuques, aliments caducats, manca de filtres en les campanes extractores i de protectors contra insectes en les finestres a les cuines

Quatre negocis de Punta Balena, Magaluf, han rebut l'ordre de tancament per realitzar una activitat que suposava un risc per a la salut, ha indicat la conselleria de Salut.


La suspensió de la llicència d'activitat s'han ordenat després de les inspeccions realitzades les nits del dimecres i dijous d'aquesta setmana per funcionaris del Servei de Seguretat Alimentària de la Consellería de Salut i agents de la Guàrdia Civil en establiments de Magaluf. En total s'han inspeccionat una dotzena de restaurants i bars.

Durant aquesta inspeccions, ha precisat la Consellería, s'han detectat, principalment, deficiències relacionades amb la falta d'higiene, problemes d'infraestructura o la no inscripció en el Registre d'establiments.

Les principals deficiències detectades estan relacionades amb la falta d'higiene, problemes d'infraestructura o la no inscripció en el Registre d'establiment.

Durant les inspeccions s'han observats casos d'aliments que precisaven fred que estaven guardats en neveres que no funcionaven o dins de borses d'escombraries, aliments que havien superat la data de consum preferent i de caducitat, burilles en el sòl de la zona de manipulació.

A més alguns casos de presència de cuques o de falta de rentavaixella, manca de filtres en les campanes extractores o de protectors contra insectes en les finestres.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF