Balears 25/08/2013

Òpera, l'Evangeli i un concurs de pameles satíric

1 min

Ensenyat i Coego celebraren ahir les seves noces a Son Ferrà (Esporles), en una vetlada que va reunir 170 convidats.

Fou una cerimònia civil i laica, però en la qual també hi hagué espai per a la religió (Ensenyat és catòlic). De fet, un capellà amic del batle llegí un fragment de l'Evangeli. Quatre persones més intervingueren en la cerimònia. "La volíem fer molt participativa", explica, rialler, Ensenyat.

Així mateix, les noces varen incloure una actuació musical, preparada durant els darrers dies, gràcies al cor format per diferents amigues i amics de la parella. Una de les peces interpretades fou E lucevan le stelle , de l'òpera italiana Tosca , de Puccini. Altres cançons que sonaren en la cerimònia foren La vida és bella i el tema La playa , de La oreja de Van Gogh, que la parella considera la seva cançó.

Ja entrada la matinada, la festa va prosseguir amb un concurs de pameles en to satíric. "Com que he estat molts d'anys en esplais i casals, queda aquest punt de fer coses divertides, i tothom que volia participar-hi s'ha hagut de fer a mà la seva pròpia pamela". Una de les pameles, per exemple, lluïa la consigna: "Reforestem la Trapa", en referència al recent foc que va patir la serra de Tramuntana del terme municipal d'Andratx.

stats