Oferia droga a menors d’edat a canvi de ficar-se al llit amb elles

La Guàrdia Civil ha detingut a Eivissa un jove de 24 anys acusat d’abús sexual a diverses menors d’edat de tots els municipis d’Eivissa. La investigació va començar arran d’una denúncia

Un jove de 24 anys ha estat detingut per la Guàrdia Civil per abusar sexualment de diverses menors d’edat a les quals oferia droga a canvi de ficar-se al llit amb elles. Segons publica a l'edició d'aquest dijous 'Periódico de Ibiza y Formentera', el jove es guanyava la confiança dels pares de les víctimes i n'aconseguia l'autorització per tancar-se a la seva habitació.

Allà, suposadament, el jove els oferia drogues a canvi de sexe. Les investigacions de l’institut armat apuntarien que el detingut captava les seves víctimes a la sortida de diversos instituts de l’illa, malgrat que la investigació va començar amb la denúncia d’una de les víctimes captada a un institut del municipi de Santa Eulària des Riu.

Es creu, però, que les víctimes podrien estar esteses per tots els municipis. De fet, el jove ha estat detingut aquesta setmana al seu domicili a la parròquia de Sant Jordi. Aquest dijous passarà a disposició judicial per respondre als diferents delictes dels quals se l’acusa.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF