Publicitat
Publicitat

URBANISME

Nova protesta contra l'ampliació del port del Molinar

Una desena de persones es van concentrar amb pancartes en les quals es podia llegir el lema de la protesta: "Al Molinar, port petit"

La plataforma Salvem el Molinar va convocar ahir una jornada de protesta contra l'ampliació del club marítim Molinar de Llevant, el port del Molinar. Una desena de persones es van concentrar amb pancartes en les quals es podia llegir el lema de la protesta: "Al Molinar, port petit". Els membres de la plataforma havien demanat als veïns del barri que penjassin pancartes als balcons en contra del projectes previst.

La plataforma va iniciar ja fa uns mesos la campanya "Al Molinar, port petit", després que es donàs a conèixer un projecte que, segons l'entitat, esborraria del mapa l'actual club marítim, formigonaria el Caló d'en Rigo i ocuparia 300 metres dins la mar. Amb aquest projecte, sempre segons la plataforma, s'incrementaria la superfície del club nàutic un 725% i el nombre d'amarraments augmentaria fins a 315. "Això provocaria una alteració paisatgística de la façana marítima de Palma", afirmen els membres de la plataforma. Els responsables de l'entitat mantenen que si el barri agrada a tanta gent és perquè ha sabut conservar la tipologia de barriada marinera: carrers estrets, edificis baixos, accessos per a vianants. "És un dels barris més emblemàtics de Palma i en aquests moments està amenaçat per un projecte d'ampliació desmesurat", asseguren.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF