Noguera: "El 2018 serà un any d’estrena de projectes basats en sostenibilitat i cultura, i d’interès general"

El batle de Palma ha fet balanç de l'any i ha assegurat que l'any que ve la ciutat viurà una transformació social i urbana, "tal vegada la més important de la seva història moderna i contemporània"

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha aprofitat el discurs amb motiu de la Festa de l’Estendard per fer balanç de l’any. Noguera ha destacat “les prop de mil famílies que hem ajudat a conservar ca seva a través de l’Oficina Antidesnonaments, la recuperació de la gestió dels tres centres de dia a Palma, l’acord polític per reallotjar les famílies de Son Banya i la creació del Consell Municipal de Serveis Socials, amb la participació de més de 30 entitats”.

Noguera també ha ressaltat la inversió que s’ha fet en infraestructures i en neteja de la ciutat, com els “4 milions d’euros destinats a millores en l’enllumenat públic” i els “15 milions d’euros per comprar nous vehicles de neteja i recollida de residus”.

Amb vista al 2018, el batle ha assenyalat que “Palma viurà una gran transformació social i urbana, tal vegada la més important de la seva història moderna i contemporània. Serà un any d’estrena de projectes basats en sostenibilitat i cultura, i d’interès general”, i ha posat com a exemple el bosc urbà del canòdrom de Palma, la preservació del port petit del Molinar i el desviament del traçat de les torres d’electricitat previst per a Son Puig. En definitiva, ha dit Noguera, “l’objectiu de l’equip de govern és continuar millorant la qualitat de vida de la ciutadania alhora que s’avança cap a un nou model de ciutat més justa, més saludable, més eficient, més resilient i més creativa.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF