Noguera acusa el PP i C's "d'absentisme laboral" per la plantada als pressupostos

L'oposició critica que l'equip de govern no ha donat terminis suficients i el batle recorda que tenen quatre dies per fer esmenes, el doble que a l'anterior mandat

Tant el PP com Ciutadans han decidit plantar-se en bloc contra els pressupostos presentats per Cort el 2018. La portaveu popular, Marga Durán, ha criticat el calendari d'aprovació perquè "incompleix els terminis" i la seva presentació "in extremis" suposa "una total censura" al PP i C's.

De fet, han denunciat "les formes autoritàries de l'equip de govern", que són més "pròpies de dictadures que democràcies com la nostra". Ni el PP ni C's acudiran aquest dijous horabaixa a les compareixences dels regidors per explicar els pressupostos de cada àrea.

El batle de Palma, Toni Noguera, ha denunciat que l'oposició, si actua d'aquesta manera, fa "absentisme laboral" i que "és inexplicable que l'oposició no faci la feina que ha de fer". A més, ha recordat que mentre el PP manava es donaven 48 hores per presentar esmenes i que ara l'oposició té quatre dies per fer-ho.

"Entenc que, amb un dels pressupostos més importants des del punt de vista social, costi fer oposició i l'alternativa és l'absentisme. Cadascú viu la política com la viu", ha sentenciat.

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF