Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

El Nobel de la Pau el Dia del somriure

Més actualitat, en una selecció de piulades

Sergio Rodríguez (@sergiorgari): “Juan Manuel Santos, un altre exemple de Nobel de la Pau ‘preventiu’. Tal vegada s’han de cercar fites més consolidades”.


Juan Carlos Enrique ‏(@jcenrique): “Confirmat, el Nobel de la Pau premia les intencions obviant els resultats. Per això, el donaren a Obama i per això el donen a Santos”.


Sebastià Salas Serra ‏(@ssalas10): “No obstant això, el premi Nobel de la Pau ha perdut categoria una vegada atorgat a Obama l'any 2009 i a la Unió Europea l'any 2012”.

Virginia Rexach ‏(@Virginia_Rexach): “No perdeu mai el somriure... Avui és el #DiaMundialdelaSonrisa i ens recorden la seva importància en el dia a dia... #Mallorca #smileday”.


Guillem Caldés ‏(@Guillem_Caldes): “La clau és gaudir del que fas, sense excuses, amb decisió... i amb un somriure sempre. #DiaMundialdelaSonrisa”.

Toni Tornero Cobos ‏(@ToniTorCob): “Que estam a la coa en educació? Idò és hora d'analitzar-ne les causes reals i cercar les solucions escaients amb rigor i compromís”.


Joan Miquel C.C ‏(@JmCalds): “Davant casos d'agressions a les escoles la resposta ha de ser ràpida i contundent. Fora mitges tintes”.

jordi salewski ‏(@salewskieivissa): “#doylalata per un nou sistema de dipòsit i retorn d'envasos molt millor pel medi ambient i la nostra economia! #SDDR #Eivissa”.


Gori Estarellas ‏(@guriet13): “Constructores i empreses de neteja gestionen programes de caire social. Entitats socials gestionen carreteres i neteja de grans edíficis?”.

Lídia Rubio (@Lidrubio): “Els que fan política amb la llengua són els que la volen enterrar, com ho va voler el senyor Bauzá i ja podeu veure què li va passar”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF