"No tenim informació i no sabem si sortirem"

Àgueda Sales és una de les viatgeres que no ha pogut sortir de Menorca a causa de la cancel·lació del seu vol

L'errada del sistema de control del trànsit aeri de l'aeroport de Palma ha provocat un efecte dominó a la resta d'aeroports de les Illes, que també n'han patit les conseqüències. La incidència tècnica ha deixat passatgers a terra quan estaven a punt de començar les vacances de Setmana Santa.

Una d'aquestes afectades és Àgueda Sales, una menorquina que aquest dimecres migdia havia de volar cap a Madrid i ha hagut de quedar a Menorca. Després de mitja hora dins l'avió, els passatgers del vol 1330 amb destinació a l'aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas han estat convidats a abandonar l'aeronau.

"No tenim informació i no sabem si sortirem. Ens diuen que fins a la una de la matinada, quan tanquin l'aeroport, ens podran dir alguna cosa", ha explicat a l'ARA Balears. "Ens han donat l'opció de partir demà vespre [dijous] perquè el dematí està tot ple. Ningú ens diu que està cancel·lat. Tot plegat és molt estrany", ha sentenciat Sales.

Tal com ha explicat Sales, el fet de no poder viatjar els ha trastocat tots els plans que tenien fets. Així, no saben què passarà amb les reserves d'hotel i del cotxe de lloguer que tenien emparaulades.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF