Publicitat
Publicitat

Neix la Coordinadora d'Entitats per la Democràcia

Jaume Mateu: "La intenció no és activar el sobiranisme, de moment, sinó donar una resposta ciutadana a favor de la democràcia i dels drets individuals i col·lectius que, en aquests moments, estan en perill"

Can Alcover va ser l'escenari on aquest dijous es varen reunir 40 entitats de diversos àmbits per crear la Coordinadora d'Entitats per la Democràcia. Aquesta iniciativa, que tot just arrenca a Mallorca, rep el suport de MÉS, Podem, el PSIB, GOB, Memòria Històrica, l'STEI, el Grup Blanquerna, l'OCB i el Cercle Mallorquí de Negocis, entre d'altres.

El president de l'OCB, Jaume Mateu, ha afirmat que "la intenció no és activar el sobiranisme, de moment, sinó donar una resposta ciutadana a favor de la democràcia i dels drets individuals i col·lectius que en aquests moments estan en perill". Aquesta coordinadora està oberta a més entitats i a tothom que hi vulgui participar. 

Aprofitant la presència de Mariano Rajoy aquest dissabte, a Palma, que segons Mateu "no és causal", està previst celebrar un acte a l'hotel Melià Victòria de Palma i una gran manifestació el pròxim dia 29.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF