Natalia Troya, cap de llista dels socialistes de Mallorca al Senat

L'actual batlessa de Son Servera hi anirà acompanyada del vicepresident de Palma Activa, Francisco Ducrós

Els socialistes de Mallorca han elegit  Natalia Troya, actual batlessa de Son Servera, com a candidata socialista per Mallorca al Senat. La llista per a la cambra alta ha estat aprovada pel Consell Polític, màxim òrgan de direcció entre congressos, amb l'objectiu "d'aprofitar aquesta nova oportunitat per recuperar l'espai polític perdut i afavorir des del Senat el canvi que tant reclama la ciutadania".

Així ho ha expressat Troya, qui també ha assegurat que assumeix aquest nou repte "amb força, ganes i il·lusió per ser la veu al Senat de tots aquells ciutadans que demanen un canvi i que no es resignen a veure com el PP continua desmantellant l'e stat del benestar".

En aquest sentit, Troya ha explicat que els socialistes "volem ser la veu de Mallorca al Senat per reivindicar fort i clar que pel fet de ser una illa tenim perjudicis en el transport aeri, en la competitivitat de les nostres empreses i en les nostres infraestructures", a la qual cosa també es pot posar solució des de la cambra alta.

Per això, els socialistes encaren aquesta cita electoral "amb força per aprofitar aquesta nova oportunitat i aconseguir el canvi, perquè és possible". Per part seva, la secretària general dels socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha insistit que els socialistes "estam disposats a tirar endavant la batalla per recuperar el senador perdut i sumar perquè Pedro Sánchez sigui elegit president del govern".

El Consell Polític dels socialistes de Mallorca ha decidit que l'altre candidat al Senat sigui el socialista Francisco Ducrós, llicenciat en Dret i actual vicepresident de Palma Activa. D'altra banda, els suplents de Troya seran Miquel Cifre, exbatle de Santa Margalida, i Pepa Ramis, portaveu dels socialistes de Binissalem, mentre que els suplents de Ducrós seran Aina Obrador, militant socialista, i Víctor Robles, secretari general de les Joventuts Socialistes de Palma.

Troya substitueix com a cap de llista Antoni Manchado, imputat en el cas Multimèdia. Aquest dijous es coneixerà el nou cap de llista del PSIB al Congrés, en substitució de Ramon Socías, qui també va renunciar.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF