L'Ajuntament de Marratxí i ABDEM donen el sus a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

Enguany, la piscina de Pòrtol acollirà aquesta iniciativa

Aquest dimecres s'ha presentat de manera oficial la campanya 'Mulla't', organitzada anualment per l'Associació Espanyola d'Esclerosi Múltiple i que a les Balears organitza ABDEM. En un acte solidari, que s'ha duit a terme a la piscina de Pòrtol, la presidenta d' ABDEM, Isabel Gayà; el vicepresident, Joan Francisco Munar, i el tresorer, Jaume Perelló, s'han ficat a l'aigua com a mostra de suport. Per part seva, el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, la  regidora d'Educació i Serveis Socials, Aina Amengual, i la regidora de Medi Ambient també han volgut donar exemple i s'han afegit a la nedada.

Enguany, i gràcies a la col·laboració entre ABDEM i l'Ajuntament de Marratxí, la piscina de Pòrtol esdevindrà la seu central de la campanya i rebrà l'assistència de diverses autoritats, que es mullaran per donar suport a aquest col·lectiu.  Els festers de Pòrtol també han col·laborat en la presentació i són part important de l'organització del 'Mulla't' a Marratxí.

Diumenge dia 9 de juliol tindrà lloc la diada de 'Mulla't' a una quarantena de piscines de Mallorca. La piscina de Pòrtol l'acollirà a partir de les 10 i fins a les 13h. Es lliuraran diplomes dels metres nedats i els assistents tindran 'merchandising' a la seva disposició per si el volen adquirir i contribuir amb l'Associació.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF