Mor Montse Diez, fotògrafa de l'agència Efe a Balears

La carrera d'aquesta professional va ser molt productiva però a principi de 2016 el càncer la va apartar del periodisme

La fotògrafa Montse Diez, que va treballar per a l'agència Efe a Balears des de 1999 fins a l'any passat, ha mort aquest dilluns a l' Hospital General de Palma després d'una valenta lluita contra el càncer.

Montserrat Teresa Diez (Bilbao, 1966) va començar la seva formació professional a Logronyo i es va especialitzar en fotografia a l' Escola d'Arts i Oficis de Palma.

Als anys 90 va començar a treballar en diversos mitjans de comunicació impresos, com en el diari 'Última Hora', on va fer pràctiques, i més tard va formar part de la plantilla de fotògrafs que va engegar l'edició balear de l'extint diari 'La Voz'.

El 1999 va començar com a col·laboradora amb una productiva carrera professional a la delegació balear d'Efe durant gairebé  quinze anys, fins que a principi de 2016 el càncer la va apartar del periodisme. També va cobrir grans esdeveniments i nformatius de la primera dècada i mitja d'aquest segle, com les visites anuals dels reis, la instrucció del cas Nóos i la Copa del Rei de vela.

A més, en els darrers anys va impartir classes de fotografia al col·legi palmesà  Lluís Vives.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF