Els jardins de la Misericòrdia acolliran la III Fira del Mercat Social

Els dies 13 i 14 d'octubre hi haurà expositors amb un ampli ventall de propostes de consum responsable, a més a més de tallers, exposicions i conferències

Els propers 13 i 14 d'octubre els jardins de la Misericòrdia de Palma acolliran la III Fira del Mercat Social de les Balears, una iniciativa que cerca afavorir la visibilitat pública de les empreses i iniciatives que incorporen valors socials, ecològics i ètics en les seves decisions de consum, producció, distribució i finançament, i facilitar l'accés dels consumidors als productes i serveis amb criteris de consum responsable.

Així mateix, aquest espai pretén fomentar el coneixement mutu entre els integrants del mercat social i propiciar que puguin establir relacions de cooperació que permetin reforçar-se mútuament i compartir recursos.

En aquesta tercera edició s'ha optat per canviar d'ubicació i en lloc de fer-se al pati de la Misericòrdia es farà als jardins. “L'objectiu d'aquest canvi és tenir més visibilitat per arribar a un públic més ampli”, ha explicat Jordi López, un dels organitzadors del mercat social.

A més a més d'expositors amb un ampli ventall de propostes de consum responsable (agricultura ecològica, comerç just, inserció social, cooperativisme, banca ètica, entre d'altres), hi haurà un programa d'activitats paral·leles amb tallers, exposicions permanents, xerrades i presentacions d'iniciatives de consum responsable. “Hi haurà dues grans conferències, una sobre banca ètica i ciutadania, divendres a les 19.00 hores, i una sobre ajuntaments i economia solidària, dissabte a les 11.00 hores”, ha destacat López.

La III Fira del Mercat Social de Mallorca és un projecte promogut per Mercat Social Illes Balears, associació formada per empreses, entitats, federacions i xarxes compromeses amb el consum responsable.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF