Publicitat
Publicitat

Una hora de confessions en antena: Miguel Ángel Ariza i Alejandro Jurado xerren obertament de la seva vinculació amb el PP

El cap d'Esports d'IB3 Ràdio arriba a dir que tornarà a la política amb el PP i que volia participar en la darrera campanya electoral en una entrevista en el programa 'Entre tu i jo'

El programa 'Entre tu i jo', presentat per Miguel Ángel Ariza, torna a ser escenari de polèmica a IB3 Ràdio. En aquesta ocasió, però, no la protagonitza el presentador de l'espai, sinó un altre dels rostres de la ràdio pública, el cap d'Esports, Alejandro Jurado, convidat en el programa d'ahir, dijous. En l'entrevista, Jurado xerra obertament de la seva vinculació al PP i anuncia que després del seu pas pel mitjà tornarà a la política.

De fet, el cap d'Esports d'IB3 Ràdio explica que al mes de novembre va proposar deixar el càrrec per participar activament en la campanya electoral de José Ramón Bauzá i que fou el mateix partit el que l'animà a continuar a la ràdio pública. Jurado, prèviament a accedir al lloc com a cap d'Esports, fou secretari general de les Noves Generacions del PP i també havia estat a l'Empresa Funerària de Palma durant la batlia de Catalina Cirer. No obstant això, ell mateix recorda que fou el segon Pacte de Progrés qui el contractà a la ràdio pública i diu que si el nou Executiu autonòmic se'l "fuma" no té cap problema i que està "ben tranquil". 

En el transcurs de l'entrevista, feta amb el pretext de parlar de futbol, Jurado i Ariza intercanvien anècdotes d'ells amb l'expresident José Ramón Bauzá. Concretament, Jurado narra com després de la final de Roland Garros a París, on l'expresident assistí, els dos acabaren dinant junts d'un 'hot dog'. Ariza, per la seva banda, conta que després de gravar un programa especial a Brussel·les acabà prenent cerveses amb Bauzá.

En el que resta de programa parlen d'altres persones, com l'assessor de 20 anys nomenat per Salut i que va dimitir, Jordan Thomàs, a qui Ariza anomena "troll" o del periodista del Grup Serra Pep Verger, que Ariza assenyala com a possible substitut de Jurado al capdavant dels esports d'IB3 Ràdio. El cap d'Esports també parla del seu predecessor, Pau Pons, a qui acusa d'haver mentit en la denúncia que aquest va presentar contra el seu nomenament.

"Al llarg d'aquests quatre anys hem intentat ser tan professionals com hem pogut, tot i que tenim unes idees i ningú ens farà canviar", diu al final Ariza, que finalment lamenta amb Jurado les crítiques que han rebut per les xarxes aquests anys.

Etiquetes