Publicitat
Publicitat

EDUCACIÓ: CONFLICTE A LES AULES

Més de 2.500 persones tenyiran avui de verd el trajecte entre Inca i Palma

L’Assemblea de Docents registrà fins ahir més de 2.500 inscripcions mitjançant el seu blog per participar en la Marxa per l’Educació. La cita és avui a les 10h del matí al parc de l’IES Berenguer d’Anoia d’Inca. Amb tot, des de l’organització creuen que el nombre de persones que hi participarà serà molt superior, ja que molta gent hi acudirà i s’unirà a la marxa sense haver-s’hi inscrit.

Els marxaires poden sortir des d’Inca a les 10h, però també es poden afegir a la caminada a migdia a les 12.30h a Binissalem o a les 12.45 a Consell. A Santa Maria s’ha organitzat un dinar de les 13.30h a les 14.15h, i els que parteixin des del Figueral (Marratxí) es trobaran a les 16h. L’arribada es preveu a les 17.45h al parc de les Estacions de Palma i a les 18h al passeig del Born.

Un centenar de voluntaris de l’Assemblea de Docents vetllaran pel bon funcionament de la marxa.

L’organització ha rebut la col·laboració d’Unió de Pagesos i la cooperativa Coanegra, que proporcionaran menjar. De fet, Unió de Pagesos aportarà una tona de taronges que es distribuitan a les paradetes d’avituallament de Binissalem i Consell, segons Efe.

Al passeig del Born es preveu que a partir de les 18h hi hagi festa i música amb Taverners. Els docents també llegiran la Declaració en defensa de l’educació, que presentaren aquest dijous tretze entitats de la comunitat educativa.