Més de 350 alumnes mallorquins reben els guardons a l'esforç personal i a l'excel·lència acadèmica

El reconeixement de l'esforç és un estímul que propicia la motivació per als estudis

Uns 360 alumnes de Primària i ESO de Mallorca han rebut aquest dijous els guardons a l'esforç personal i a l'excel·lència acadèmica. La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller d'Educació i Universitat, Martí March, els ha lliurat.

Del conjunt de guardonats de Mallorca, 63 són alumnes que el curs passat van acabar els estudis de Primària i els 296 restants són alumnes que han finalitzat l'ESO. N'hi ha hagut un total de 473 de totes les illes.

Poden obtenir aquest premi els alumnes que siguin mereixedors d'un reconeixement especial per l'esforç personal i la dedicació mostrada per superar les dificultats o pel rendiment acadèmic al llarg de tota l'etapa de Primària. En el cas de la Secundària, es premia aquells alumnes que hagin tingut una nota mitjana de tota l'etapa igual o superior a 9.

La presidenta ha elogiat la tasca de la comunitat educativa com a institució que ensenya els valors d'una societat crítica, solidària, justa i equitativa i que fomenta la igualtat d'oportunitats i el creixement personal.

Armengol ha valorat que el primer acte del Govern a la sala gran del Palau de Congressos de Palma hagués estat per reconèixer "grans valors com ara la dedicació, la perseverança i la superació en un àmbit com l'educació". De fet, ha tingut paraules per al mateix Palau: "Un espai obert a la cultura i als ciutadans de Palma i de Mallorca, que es nodreix del coneixement i la innovació per créixer i preparar-se més bé per al futur".

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF