Menorca tornarà a tenir connexió directa amb el Regne Unit a partir del febrer

Easyjet cobrirà la ruta, que iniciarà amb un vol setmanal passant progressivament fins a tres per tal d'afavorir l'ampliació de la temporada turística

La companyia Easyjet connectarà Menorca amb l'aeroport de Londres-Gatwick a partir del 6 de febrer. Ho ha anunciat avui l'aerolínia, que decideix avançar la seva operativa amb l'illa gairebé dos mesos. D'aquesta manera, Easyjet cobreix el buit deixat per Monarch després de la seva fallida i soluciona la falta de connectivitat amb el Regne Unit, el principal mercat turístic per a Menorca. Les negociacions entre Easyjet i el Consell Insular, a través de la Fundació Foment de Turisme, i el sector privat donen resposta també a la demanda dels britànics residents a l'illa, així com aquells que tenen una segona residència. 

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, creu que "és una bona notícia que arriba gràcies a dos fets: d'una banda, l'aposta d'Easyjet per Menorca, que evidencia la seva confiança en la destinació, i d'una altra la feina constant que s'ha fet conjuntament amb el sector privat per suplir la fallida de Monarch". Salord també ha emfatitzat la decisió de la companyia, ja que "és una mostra inequívoca de la confiança que tenen en Menorca i confirma l'estratègia per ampliar la temporada turística". 

Easyjet connectarà Menorca amb Londre-Gatwick amb un vol per setmana, el dimarts, durant el mes de febrer i març, per passar a tres des de la darrera setmana de març, coincidint amb la Setmana Santa, a l'abril. A més a més, i per evitar incidències, la Fundació Foment de Turisme traurà un concurs públic de màrqueting vinculat a la prestació de la ruta durant l'hivern.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF