Menorca aplaudeix la inversió dels pressupostos del 2017 que fa el Govern amb l'illa

El Consell insular destaca que els 9,3 milions d'euros suposen un 38% més que l'any anterior

El Consell de Menorca ha destacat aquest dimecres que l'illa "surt reforçada" de la inversió territorialitzada prevista pel Govern en els pressupostos de 2017 després d'incrementar-se un 38% respecte de l'aportació del 2016.

L'Administració insular ha assenyalat a través d'un comunicat que els 9,3 milions d'euros previstos es destinaran prioritàriament a àrees com l'educació, la sanitat i els recursos hídrics.

D'altra banda, han ressaltat que el fet que Eivissa disposi de 33,7 milions d'euros es deu al fet que 23 milions seran destinats a la inversió en autopistes. "Un model que no es correspon amb la defensa per part de l’actual equip de govern d’un territori sostenible i sempre d’acord a les necessitats reals de la nostra illa", han manifestat sobre aquest tema.

No obstant això, en aquesta línia, el Consell menorquí ha matisat que si es descompten els 23 milions que el Govern assigna a Eivissa en matèria d'autopistes, el total de la inversió territorialitzada de la pitiüsa major és de 10,7 milions d'euros.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF