Publicitat
Publicitat

Melani Costa, Toni Nadal i Alba Torrens, medalles de plata del Mèrit Esportiu

La nedadora, l'entrenador de tennis i la jugadora de bàsquet, entre els qui rebran el reconeixement

La nedadora Melani Costa, l'entrenador de tennis Toni Nadal i la jugadora de bàsquet Alba Torrens estan entre els qui rebran la medalla de plata del Mèrit Esportiu.

La nedadora Mireia Belmonte –del club UCAM Fuensanta Murcia–, l'atleta Ruth Beitia i el ciclista murcià Alejandro Valverde són alguns dels esportistes que ingressen en la categoria de medalla d'or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu, informa el Consell Superior d'Esports (CSD). La resolució signada dimarts passat pel president del CSD i canceller de la Real Ordre del Mèrit Esportiu (ROMD), Miguel Cardenal, preveu també l'ingrés en la categoria de medalles d'or de la nedadora Sarai Gascón i del golfista Sergio García.

També s'uneixen a aquesta categoria l'exjugador d'handbol Iker Romero, l'exgimnasta Lorena Guréndez i l'empresari i mecenes Leopoldo Rodés, a títol pòstum. Per part seva, la nedadora Melani Costa –també del UCAM–, el jugador d'hoquei patinis Marc Gual, l'exciclista Iván Gutiérrez, l'exjugadora de bàsquet Cindy Lima, l'entrenador de tennis Toni Nadal i les jugadores de bàsquet Laura Nicholls i Alba Torrens rebran la medalla de plata.

Les tennistes Garbiñe Muguruza i Carla Suárez i l'entrenador d'aquesta última, Xavier Budó, rebran la medalla de bronze.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF