Societat
Balears 17/08/2013

Protesta juvenil contra la construcció del camp de golf de Sencelles

Uns 150 joves han enllaçat Biniali i Sencelles en la III Marxa Jove pel Territori

A. Zurimendi
1 min
La marxa.

PalmaDevers 150 joves d'arreu de Mallorca han participat aquesta horabaixa en la III Marxa Jove pel Territori, que enguany protestava contra la possible construcció d'un camp de golf a Sencelles.

De fet, la manifestació ha enllaçat Biniali amb Sencelles. A mig camí, la marxa s'ha aturat al bocí de terra on està previst ubicar el camp de golf. La lectura del manifest, que reclama terra i treball, ha acabat amb el crit 'Visca la Terra'.

Segons acaba de denunciar l'organització Arran, agents de la Guàrdia Civil volen identificar al jove que ha llegit el manifest.

Els participants han fet extensiva la reivindicació "a tots els atacs contra el territori". Segons els convocants, el cas més flagrant i recent és l'incendi de l'entorn d'Andratx; el qual s'hauria produït "en un context en el qual les retallades a l'IBANAT han estat més que notables".

D'aquí uns instants, els joves celebraran un sopar popular de germanor. Acte seguit, la banda de rock mallorquina Eixut posarà punt i final a la vetllada reivindicativa.

Si la marxa d'enguany ha parat l'atenció al projecte urbanístic del camp de golf, l'any passat es centrà en l'especulació urbanística a la Muleta (al Port de Sóller).

stats